Cem-Rock: nieuw bij Tholin

Cem-Rock: nieuw bij Tholin

Sterker dan gipsplaten en sterker én lichter dan vezelcementproducten. En dan ook nog eens brandwerend gedurende zeker 2 uur. Met Cem-Rock nemen we een echt Tholin-product op in ons assortiment: milieuvriendelijk, veilig en eenvoudig in gebruik.

Cem-Rock-platen kunnen traditionele bouwplaten zoals spaanplat, multiplex en OSB moeiteloos vervangen. U kunt Cem-Rock zowel binnen als buiten gebruiken, het is een echte multifunctionele plaat die de bouwwereld op zijn kop gaat zetten.

Cem-Rock: nieuw bij Tholin | Tholin bouwproducten

Isolerend en brandwerend
Gebruik Cem-Rock gerust als isolatiewand en tegelijkertijd als brandwerende scheidingswand. De platen zijn getest volgens EN13501-1:2013 en geclassificeerd als A1 (onbrandbaar). Dat de platen ook nog beschikken over vochtwerende, weerbestendige en schokbestendige eigenschappen, maken ze uiterst flexibel inzetbaar.

Of het nu gaat om staalconstructies of houtskeletbouw: Cem-Rock is de plaat voor uw project. Daarnaast kunnen deze gemakkelijk te snijden en eenvoudig te monteren alleskunners ook nog fungeren als stucplaat, steunplaat voor het plaatsen van tegels én als ondervloer.

Meer weten?
Wilt u meer weten over deze nieuwe collectie van Tholin, waar we veel vertrouwen in hebben? We vertellen u er graag meer over.